Svarttrost Dok

Svarttrost Dok

Svarttrost

Start abonnement via Spotify her: https://podcasters.spotify.com/pod/show/svarttrost/subscribe eller ved å trykke på abonner-knappen i Apple Podkaster for å høre alle seriene våre. Det slippes én episode gratis i uken, men som abonnent kan du høre alt med en gang. Svarttrost Dok er norsk virkelighet, fortalt sånn du aldri har hørt det før. Vi lager dokumentarseriene som gjør at du forlenger gåturen, tar bussen et ekstra stopp eller blir sittende i bilen til episoden er ferdig.

Categories: Society & Culture

Listen to the last episode:

I mangel av bevis tar politiet en spesiell beslutning: Gjennom de neste årene skal en hemmelig agent infiltrere Elisabeth Aaslies verden. I den mørke fortroligheten mellom dem skal det oppstå «stygge tanker». 


Hvis du vil høre episodene med en gang de slippes, kan du bli abonnent på Svarttrost Dok via Spotify her: https://podcasters.spotify.com/pod/show/svarttrost/subscribe⁠ eller ved å trykke på abonner-knappen i Apple Podkaster. Som abonnent kan du høre de fire første episodene med en gang. 

 

«Mysteriet på rom 221» er laget av Ida Karine Gullvik og Sindre Leganger. Musikk og lyddesign ved Hans Kristen Hyrve. Ansvarlig redaktør i Svarttrost er Kari Hesthamar. Serien er fra 2024.

Previous episodes

 • 239 - Mysteriet på rom 221 (3:7) Operasjon Hotell 
  Wed, 10 Jul 2024
 • 238 - Mysteriet på rom 221 (2:7) Ulv i fåreklær 
  Wed, 03 Jul 2024
 • 237 - Gjenhør: Rettssaken mot Jan Helge Andersen (4) Syltynne avhør 
  Wed, 19 Jun 2024
 • 236 - Gjenhør: Rettssaken mot Jan Helge Andersen (3) Viggo og Jan Helge 
  Wed, 19 Jun 2024
 • 235 - Gjenhør: Rettssaken mot Jan Helge Andersen (2) Ulike forklaringer 
  Wed, 19 Jun 2024
Show more episodes

More Singaporean society & culture podcasts

More international society & culture podcasts

Choose the genre of podcast