AD Voetbal podcast

AD Voetbal podcast

Algemeen Dagblad

Een podcast over het voetbal van het AD. Presentator Etienne Verhoeff praat dagelijks met voetbalwatchers Sjoerd Mossou, Maarten Wijffels, Mikos Gouka, Johan Inan en Hugo Borst over de actualiteit.

Eredivisie, Champions League, Europa League, het laatste nieuws. Elke werkdag is de AD Voetbalpodcast te beluisteren via jouw favoriete podcastplatform. 

Categories: News & Politics

Listen to the last episode:

Is de titelrace in Nederland beslist na de 1-2 zege van PSV in Rotterdam? In Eindhoven zeggen ze dat het toe vroeg, maar in Rotterdam kijken ze nu naar de ploegen onder hen om plek twee veilig te stellen. Verder de crisis in Volendam, de loting van Oranje en Steven Berghuis. Etienne Verhoeff bespreekt het met Mikos Gouka en Maarten Wijffels.

‘Het verschil tussen PSV en Feyenoord was zichtbaar in de spelers die wel leverden deze week', beschouwt Wijffels de Eindhovense zege in De Kuip. 'Bakayoko is een speler van 20 jaar. Hij was tegen FC Twente bij drie goals betrokken en nu in de derde wedstrijd deze week tegen Feyenoord was hij aangever bij 0-1. Als je dat vergelijkt met Stengs bij Feyenoord. Die was er niet dit duel. Dat was gewoon te weinig.’

En dus is het gat in de Eredivisie tussen koploper PSV en nummer twee Feyenoord inmiddels tien punten. ‘PSV is voor heel veel mensen al kampioen. Ze moeten zichzelf schep houden in die kleinere potjes natuurlijk, maar Feyenoord moet ineens gaan strijden voor plek twee. Dat is wel iets mentaals', reageert Gouka op de nieuwe situatie in de competitie. ‘AZ en FC Twente komen op twee punten van Feyenoord nu. Dat wordt een nieuwe strijd voor de ploeg van Slot. Ze moeten nu niet achter PSV aanjagen, maar moeten afstand nemen van AZ en Twente.’

Beluister de hele AD Voetbalpodcast nu via AD.nl, de AD App of jouw favoriete podcastplatform.

Support the show: https://krant.nl

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Previous episodes

 • 774 - S6E93: 'Feyenoord gaat ineens van jagen op PSV naar afstand nemen van AZ en FC Twente' 
  Sun, 03 Dec 2023
 • 773 - S6E92: 'Als PSV wint van Feyenoord is de titelrace wel beslist' 
  Thu, 30 Nov 2023
 • 772 - S6E91: 'Sevilla-PSV hoort in de top 10 van memorabele comebacks' 
  Wed, 29 Nov 2023
 • 771 - S6E90: 'Feyenoord heeft gegokt en verloren' 
  Tue, 28 Nov 2023
 • 770 - S6E89: 'Je wenst Feyenoord een magische avond in De Kuip toe' 
  Mon, 27 Nov 2023
Show more episodes

More Singaporean news & politics podcasts

More international news & politics podcasts

Choose the genre of podcast